Grenada Passport less than 4 months

آشنایی با گرنادا

کشور مشترک‌المنافع گرانادا کشوری در دریای کارائیب است که در سال ۱۹۸۳ به دلیل اعدام رهبر کاریزماتیک کشور پس از روی کار آمدن حزب چپ به تیتر یک روزنامه‌های دنیا آمد
این کشور از جنوب با ترینیداد و توباگو و ونزوئلا و از شمال با سنت وینسنت و گرنادین همسایه است. نشان ملی این کشور فاخته گرنادا است که در معرض انقراض قرار دارد

این کشور را با نام جزیره فلفل هم می‌شناسند. گرانادا دومین تولیدکننده جوز در جهان است

پس از کریستف کلمب انگلیسی‌ها برای مدتی در آن مستقر شدند اما به زودی کنترل اوضاع در دست فرانسه افتاد. این کشور مدتی نیز مستعمره انگلیس بود و سرانجام در سال ۱۹۷۴ استقلال خود را به دست آورد

 

سیاست در گرنادا

رئیس حکومت در این کشور ملکه انگلیس است. به نمایندگی از او یک فرماندار بر این کشور حکومت می‌کند

رئیس دولت نخست وزیر است. رئیس حزبی که اکثریت را در انتخابات مجلس به دست آورده باشد به عنوان نخست وزیر انتخاب می‌شود

قوه قانونگذاری این کشور متشکل از دو مجلس است. مجلس سنا ۱۳ کرسی دارد که ۱۰ نفر آنها را فرماندار کل و سه نفر را رهبر حزب مخالف تعیین می‌کند.

مجلس ملی این کشور ۱۵ کرسی دارد که نمایندگان آن با رای مردم برای دوره‌ای پنج ساله انتخاب می‌شوند

 

 

 

اقتصاد در گرنادا

تولید ناخالص داخلی در این کشور 108/1میلیارد دلار است. ۴۲ هزار و ۳۰۰ نفر نیروی کار این کشور را تشکیل می‌دهند.

نرخ بیکاری در این کشور 5/12 درصد است. ۳۲ درصد از مردم زیر خط فقر زندگی می‌کنند. در سال ۲۰۰۷ نرخ تورم در گرنادا 7/3 درصد بود

محصولات صادراتی این کشور شامل موز، کاکائو،  گردو، میوه و سبزیجات و البسه است که به کشورهای سنت لوسیا (8/18 درصد)، آنتیگوآ و باربودا (8/12 درصد)، سنت کیتس و نویس (5/11درصد)، دومینیکا (4/11 درصد) و آمریکا (4/11 درصد) صادر می‌شود

محصولات وارداتی این کشور شامل مواد غذایی، کالاهای تولیدی کارخانه‌ای، ماشین‌آلات، مواد شیمیایی و سوخت است که از کشورهای ترینیداد و توباگو (7/33 درصد)، آمریکا(2/24درصد) و انگلیس (3/4درصد) وارد می‌شود

 

 

سرمایه گذاری در گرنادا

به دلیل تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی این کشور، یکی از گزینه‌های مناسب سرمایه‌گذاری، خرید ملک و مستغلات است. حداقل سرمایه برای خرید ملک جهت اخذ شهروندی این کشور، 350هزار دلار آمریکا می‌باشد. این ملک باید حداقل 5 سال در تملک متقاضی باقی بماند. حق فروش و اجاره در این مدت 5 سال نخواهد داشت. لازم به ذکر است، هزینه‌هایی از قبیل هزینه وکیل، هزینه بررسی پرونده و نیز مالیات به مبلغ پرداختی اضافه خواهد شد

 

 

 

مردم گرنادا

جمعیت این کشور حدود ۹۰ هزار نفر با میانگین سنی ۲۲ سال است. امید به زندگی برای زنان ۶۷ و برای مردان ۶۴ سال است

سیاهپوستان 82 د رصد از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند و زبان رسمی آنها انگلیسی است

گرنادا در یک نگاه

مساحت : 344 کیلومتر مربع

جمعیت : 90343 نفر

پایتخت : سنت جرج

واحد پول : دلار کارائیب

پیش شماره تلفن : 001473

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور گرانادا به شرح زیر است 

اتباع ایرانی جهت ورود به گرانادا به ویزا نیاز دارند . کشور گرانادا در ایران سفارت ندارد و سفارت خانه های گرانادا در کشورهای چین – کوبا – بریتانیا – آمریکا و ونزوئلا قرار دارند

 

مدارک مورد نیاز جهت ویزای توریستی گرنادا 

پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه

عکس رنگی 6 در 4 با زمینه سفید

دعوتنامه از گرانادا ) در صورت داشتن دعوتنامه امکان دریافت ویزا خیلی بیشتر می شود )

رزرو بلیط هواپیما

فرم ویزا گرانادا

نامه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی

اطلاعات شخصی

کارت ملی و شناسنامه

گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت و یا گواهی بازنشستگی و یا گواهی تحصیلی

 

پاسپورت کشورهای گرنادا

برداشته شدن تحریم ایران از طرح اقامتی 4 کشور بالا و فرصت طلایی دریافت  پاسپورت دوم

کشور استقلال یافته گرنادا از طریق سرمایه گذاری جهت متقاضیان خارجی پاسپورت این کشور را اعطا می نماید.در حال حاضر و با شرایط کنونی کسب پاسپورت این کشور بهترین و سریعترین نوع اخذ اقامت ( 4-6 ماه) و پاسپورت دوم می باشد

دلایل بهتر بودن این برنامه نسبت به دیگر برنامه ای مهاجرتی

کوتاه بودن زمان این پروسه حداکثر 4 ماه تا دریافت پاسپورت این کشور

 فرزندان مجرد تا 25 سال شامل پرونده می باشند

 امکان و تسریع روند ویزای ایی-2 امریکا و اخذ ویزای 10 ساله امریکا و کانادا برای دارندگان پاسپورت این کشور

 امکان اضافه نمودن پدر و مادر متقاضی بالای سن 65 سال به پرونده

 نیاز به سفر اکتشاف و بازدید از این کشور در طول پروسه پرونده نمی باشد

 مصاحبه و شرط مدیریت و تحصیلات لازم ندارد

 سفر بدون نیاز به ویزا  به 124 کشور شامل انگلستان  – چین هنگ کنگ و کشورهای عضو اتحادیه شینگن

معافیت از مالیات و دارایی های بین المللی

 عدم نیاز به مدرک زبان و مصاحبه

 عدم نیاز به حضور فیزیکی د ر گرنادا

 

شرایط لازم

داشتن سلامت جسمانی

نداشتن سو سابقه کیفری

توانایی مالی و سرمایه گذاری

سن 20 سال به بالا

 

 

 هزینه اخذ پاسپورت گرنادا

یک نفر مجرد 150 هزا دلار – اضافه نمودن همسر 20 هزاردلار

( دویست هزار دلار جهت خانواده 4 نفره ( زن و شوهر و دو فرزند

جهت اطلاعات بیشتر رزومه  ( شرح مختصری از اطلاعات فردی – خانوادگی – کاری ) خود را برای ما بفرستید تا بعد از بررسی نتیجه به شما اعلام شود

Email: Danarghelp@gmail.com

00601136099115  واتساپ – ایمو- تلگرام

 

 

Canada (child with 4 years old up to 18 years old)
ورود به استرالیا کمتر از 3 ماه از طریق تحصیل با کمترین هزینه