ویزای 2 ماهه مالزی

ویزای دو ماهه مالزی

ویزای مالزی برای دارندگان پاسپورت ایران از اکتبر 2013 به مدت  14 روز و در مبادی ورودی به کشور مالزی صادر میشود. چنانچه تمایل به اقامت بیشتر از 2 هفته دارید ویزای 2 ماهه سوشیال که قابل تمدید برای دوماه دیگر نیز می باشد پیشنهاد میگردد

اخذ ویزای سوشیال

اگر شما نیازمند اقامت در مالزی بین ۲ تا ۴ ماه می باشید می توانید با مدارک کامل شامل دعوت نامه – اجاره نامه منزل فرد دعوت کننده – آدرس و تلفن و گواهی موجودی بانکی  به سفارت مالزی در تهران مراجعه و ویزای 2 ماهه خود را  حدودا  10 روزه دریافت کنید

در صورتی که وقت شما اجازه رفتن به سفارت تهران و همچنین تهیه مدارک برای شما سخت است همکاران ما در تهران در دو پروسه فوری و معمولی کارهای ویزای شما را انجام میدهند

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا

· گواهی بانکی به مبلغ ۸ تا ۱۰ میلیون تومان

 یک قطعه عکس

 اصل پاسپورت

 هزینه تقاضای ویزا

هزینه پروسه معمولی 400 هزار تومان و هزینه پروسه فوری دوبرابر می باشد

شماره تماس واتساپ – ایمو – تلگرام   00601136099115

ایمیل : danarghelp@gmail.com

 

Iranian Tourist Visa
Singapore Registeration company